Σαμοσ Φωτια : 9xiaogdtitqvmm / Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06.

Σαμοσ Φωτια : 9xiaogdtitqvmm / Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06.. Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα σε. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Νωρίς το πρωί της κυριακής η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές και ξενοδοχειακές μονάδες, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Πραγματοποιούνται ρίψεις νερού από δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη που έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες τις. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική.

So47lyl8r5mlfm
So47lyl8r5mlfm from i1.prth.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06. Νωρίς το πρωί της κυριακής η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές και ξενοδοχειακές μονάδες, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Νωρίς το πρωί της κυριακής η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές και ξενοδοχειακές μονάδες, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Πραγματοποιούνται ρίψεις νερού από δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη που έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες τις. Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Φωτιά νωρίς το απόγευμα ξέσπασε στην δυτική σάμο στην περιοχή κοντακαίικα. Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα σε. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής στον εξωτερικό χώρο του κυτ στη σάμο. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια κυτ σαμου «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών.

H Samos Stis Floges Reportaz Rizospasths
H Samos Stis Floges Reportaz Rizospasths from www.rizospastis.gr
Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Νωρίς το πρωί της κυριακής η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές και ξενοδοχειακές μονάδες, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Ένα καταφύγιο χαλάρωσης φτιαγμένο από τα χέρια μας. Σε εξέλιξη φωτιά στα κοντακαίικα. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο.

Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χυτα και εν συνεχεία και σε άλλες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. Οι ομάδες μας παρέχουν βοήθεια σε. Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ Ένα καταφύγιο χαλάρωσης φτιαγμένο από τα χέρια μας. Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που καίει από το μεσημέρι της πέμπτης στην ανατολική σάμο.

Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική.

Hfwzjz Kxgptvm
Hfwzjz Kxgptvm from pelop.gr
Ξέσπασε πυρκαγιά σε χαράδρα δημήτρης πώποτας, aρια καλύβα 08/09/2018, 22:06. Ο αέρας στην περιοχή ήταν δυνατός και η πυροσβεστική. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια κυτ σαμου Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα σε.

Ο αέρας στην περιοχή ήταν δυνατός και η πυροσβεστική.

Φωτιά νωρίς το απόγευμα ξέσπασε στην δυτική σάμο στην περιοχή κοντακαίικα. Για μια ακόμη φορά φάνηκαν οι ελλείψεις σε πυροσβεστικά μέσα και στα μέτρα πρόληψης. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χυτα και εν συνεχεία και σε άλλες περιοχές. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου. Σε εξέλιξη φωτιά στα κοντακαίικα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε από κάποιον που έκαιγε ξερόχορτα. «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών.